Bostadsaffärer

Få mer vid försäljning

Bostäder till saluDen som ska sälja sin bostad tjänar nästan alltid på att fräscha upp den. På orter där bostadsmarknaden är het kan man få ett högre slutpris, och på orter med mindre efterfrågan kan stylingen göra att man över huvud taget får bostaden såld.

Står du i begrepp att sälja din bostad? Då vill du naturligtvis få så mycket som möjligt för den. Med några enkla knep kan man locka köparna lite extra, och få ett högre slutbud. Samma strategi kan också göra att man över huvud taget får bostaden såld, om man bor i ett område där det inte finns någon större efterfrågan.

Vad kan man då göra? Först och främst: fräscha upp ytskikt som skåpluckor, bänkskivor och golv. Att slipa om ett slitet golv, eller måla om skåpsluckor, höjer helhetsintrycket för hela bostaden.

Ska du bara åtgärda ett rum, låt det då bli badrummet. Det är nämligen ett rum som gör mycket för intrycket av hela bostaden. Om toalettstolen eller handfatet är trasigt kan man tjäna på att byta ut det. Har man tur kan man hitta precis vad man behöver på Blocket.