Shopping

Fram med kreditkortet!

Något som fått oss att plocka fram kreditkorten oftare än sällan är när vi vill handla på nätet, ofta finns smarta betallösningar och med ett kreditkort går ibland att göra riktiga kap – men det gäller att du har både rätt kreditkort och handlar dina varor på rätt plats när du vill göra kap online.

online-shopping ehandelAtt shoppa på nätet är allt populärare och många som gör det betalar gärna med kreditkort. Men något som alla säkerligen känner till om kreditkort är att man ibland kan få riktigt saftiga räkningar när man valt att använda det kortet att betala med. Det är också därför det är så otroligt viktigt att göra en jämförelse av kreditkort innan man hoppar på första bästa erbjudande om ett. Turligt nog är jämförelser just precis vad man kan göra hos https://kreditkortlistan.se/, så innan man shoppar loss på en shopping sajt kan ett besök här vara avgörande för om du med ditt kreditkort kommer kunna göra kap under shoppingturen.

Shoppa smart på nätet

Det finns flera knep att ta till för att shoppa smart på nätet. Till exempel skriver Göteborgs Posten om hur man kan använda sig av olika sorters återbäringssajter för att också få tillbaka riktiga pengar på sina online köp. Och annat att tänka på är att köpa sina varor på rätt dag. Handlar du till exempel under Black Friday kan du få riktigt rabatterade priser, likaså om du handlar under mellandagsrean eller vid utförsäljningar. Se bara till att du väljer rätt betallösning. Något som till exempel aldrig lönar sig är butikernas egna avbetalningsplaner – då är det smartare att använda ditt eget kreditkort som du valt ut för att dess avgifter och annat passar dig ekonomi, för det är inte alltid så med onlinebutikernas avbetalningsplaner vilka vanligtvis är anpassade att passa butiken och inte konsumenten.

Andra smarta saker som du bör tänka på, oavsett om du shoppar på nätet eller i butik, är något som Petra Tungården tipsar om i sju smarta punkter att tänka på, vilka man kan läsa här. Eller går det att titta lite på denna video där en tjej delar med sig av sina bästa shoppingtips: