Företagande

Rätt plattform för e-handel

 

Är ditt stora intresse inredning? Om detta är något du vill jobba med är rådet att bygga en e-handelsplattform för dessa typer av produkter och slå dig in på näthandel.

 

Något som växer är inredning att köpa online. Ska du starta en näthandel är rådet att använda en e handelsplattform som är skalbar och enkel att använda för just dina behov. Det gör att du kan skräddarsy din sajt och knyta till flera tjänster som passar just dig.

Men vad mer finns det att tänka på när det kommer till att starta en e-handel egentligen?

 

Bra att ha kunskap om försäljning när du startar webbutik

 

På den oberoende sajten Verksamt.se går det att läsa om hur det är bra att ha kunskap om försäljning, handel och it när du startar en webbutik. Det finns lagar kring denna typ av handel som kan vara bra att tänka på bland annat.

 

Svensk e-handel växer konstant och 40 procent av svenskarna handlar varor online minst en gång i månaden, mestadels är de som handlar i åldrarna 18 till 29 år. Kommunerna som är de bästa på näthandel är vidare:

 

”Munkfors, Ockelbo, Storfors, Stockholm och Sjöbo”- NWT.se

 

Mer om dessa uppstickare går det även att läsa om här.

 

Detta säljer bra online

 

Det som säljer bäst är böcker och media, kläder och skor, hemelektronik, skönhet och hälsa, sport och fritid samt barnartiklar och leksaker. Inredning växer även det och många vill shoppa online och få tyngre möbler hemkörda utan att själva behöva hyra bil eller släp och få med sig nya sängar eller soffan hem.