Inredning

Så lyckas du bäst med heminredningen

Svenskarna lägger stor fokus på hur hemmet ser ut och kanske är du just en av dessa. Snygga inredningsdetaljer och välrenoverade hem syns till i modemagasin, inredningstidningar och på sociala media, men att få till den där lyxiga och eleganta känslan kan vara betydligt svårare än det ser ut. Inredningstrenderna förändras lika snabbt som modet på kläder och vill du hänga med i svängarna behöver du ha koll på marknaden.

Det första som du måste ha i åtanke är att det inte behöver bli en dyr historia att ha ett trendigt hem. Det finns mängder med inredningsbutiker som håller låga priser, samtidigt som inredningen som säljs håller en hög kvalitet och följer inredningsexperternas rekommendationer. En rekommendation är att du kan kolla in designinteriör för heminredning eller så väljer du en annan butik som passar dig mer i smaken. Inför våren 2019  är det fortfarande mycket vitt som gäller, men pastellfärgade toner börjat sakta med säkert att ta sin plats. Även dekorationer och inredning i olika metaller är fortfarande väldigt hett. Metaller som silver, guld och mässing ger hemmet en exklusiv känsla och finns i olika prisklasser

Inredningstrender att ha koll på

Det nya året bjuder på nya inredningstrender  att ta tillvara på. Det gamla ska ut och det nya ska in, trenderna förändras ständigt och det är lika spännande varje år att se vad som gäller denna säsong.

  • 90-talet kryper sig tillbaka med svampmålade väggar och glasbord
  • Högblanka inredningsdetaljer och möbler är hett, hett, hett!
  • Mönster och färger är mer än välkomna. Gult och rosa är det som gäller!
  • Material som marmor och metaller gäller även i vår
  • Håll inredningen nedtonad och satsa på en matta som gör ”ett statement”

Köp din inredning online

Det bästa och smartaste sättet för dig att skaffa dig din inredning är att handla på nätet. Det finns nästan ingen inredningsbutik eller möbelaffär som inte har en webbsida som du kan beställa ifrån. Fördelen med att shoppa online är att du får tillgång till ett betydligt större utbud och att du i många fall även kan komma undan billigare. Glöm inte bort att du kan jämföra priserna på inredning online. På så sätt får du samma vara till det bästa priset!